,

Domov
  
 
 
 
 

 


Gurmanska omaka
za pripravo pečenke• čisto rastlinsko (vegansko)
• brez laktoze
• brez glutena
• brez kvasnega ekstrakta
• brez dodatkov za jačanje arome

 

Cena z DDV 6,00 € 

V strokovni kulinarični kuhinji imajo omake posebno mesto in dajejo jedem čar različnih vrhunskih okusov. Nič čudnega torej, da se klasična tellofix gurmanska omaka za pečenko Classic vse bolj uporablja v vse več priznanih restavracijah. S tellofix gurmansko omako za pečenko Classic v tenutku pričarate čudovito kremasto temno omako, ki povdarja popolni okus vašega mesa, rib ali perutninskih jedi. Jedem lahko dodate okusne cmoke, rezance ali riž! Naša tellofix gurmanska omaka za pečenko Classic je še posebej gosto teksturna in intenzivnega okusa. Vrhunski okus omogočajo skrbno izbrane in uglašene sestavine, kot so paradižnik, čebula, sol, česen in aromatične začimbe. Uporabljene zelenjavne sestavine tako ustrezajo veganski prehrani. Tellofix gurmanska omaka za pečenko Classic ima nizko vsebnost maščob in je pripravljena brez konzervansov in dodatkov barvil. S tellofix gurmansko omako za pečenko Classic v tenutku pričarate čudovito kremasto temno omako, ki povdarja popolni okus vašega mesa, rib ali perutninskih jedi. Jedem lahko dodate okusne cmoke, rezance ali riž!

Sestavine

Maltodekstrin, škrob, jodirane soli, paradižnik, riževa moka, začimbe, karamelni sladkorni sirup, palmovo olje, čebula, sladkor, por, naravna aroma, začimbe, glukozni sirup, korenje, pastinak, česen, ekstrakt paradižnika, modificirani škrob.

Uporaba
Dve žlici (= 47 g) praška vmešamo v 1/2 litra hladne vode, zavremo in kuhamo 1 minuto, občasno premešamo.

Hraniti

dobro zaprto, na hladnem, suhem in varnem pred svetlobo. Priporočljiva temperatura je od 8 do 25 C.

 

Hranilne vrednosti
na 100 ml pripravka
Kalorična vrednost 138 kJ / 33 kcal
Maščobe : 0,2 g
nasičene maščobne kisline: 0,1 g
Ogljikovi hidrati: 7,3 g
Sladkor: 0,8 g
Prehranske vlaknine: 0,3 g
Beljakovine: 0,2 g
Sol: 1,0 g

Šifra
40090
Vsebina
200g

 


Wellness
gurmanska omaka• čisto rastlinsko (vegansko)
• brez laktoze
• brez glutena

• nizka vsebnost maščob
• brez dodatkov za jačanje arome

 

Cena z DDV 7,00 € 

Pojdite stran od vrveža in vsakdanjega življenja in se sprostite z našo tellofix wellness gurmansko omako. Rahlo pikantna omaka je aromatično okusna in povdari pripravljeno hrano, hkrati pa je lahko prebavljiva. Za izdelavo tellofix wellness gurmanske omake smo uporabili posebej izbrane sestavine: sadni paradižnik, hrustljavo korenje in začinjeno ocvrto čebulo, ki daje mešanici zelo močan okus. Tellofix wellness gurmanska omaka je sestavljena iz čistih rastlinskih sestavin in je zato primerna tudi za vegansko prehrano. Omaka ne vsebuje laktoze in je brez glutena, hkrati nismo dodali dodatkov za okus, barvil in konzervansov. Wellness gurmanska omaka ima nizke vsebnosti maščob. Kremasta temna tellofix wellness gurmanska omaka je idealna za pripravo mesnih jedi. Pikanten okus povdarja zlasti intenziven okus divjačine. Naš nasvet: Uporabite tellofix wellness gurmansko omako pri dušenju srninega mesa. Kot sadje dodajte sveže brusnice. Gurmanska omaka se pripravi hitro, kot bi mignil. Samo žlico praška vmešamo v četrtino litra hladne vode, zavremo in kuhamo 1 minuto, občasno premešamo. Omaka se odlično uporablja v veganski prehrani. Še posebej okusna je z zeliščnimi rezanci z zelenjavo ali domačimi štruklji z jurčki. Odkrijte raznolike okuse naše tellofix wellness gurmanske omake!
Sestavine

Škrob, sol, palmove maščobe, kvasni ekstrakt, paradižnik, maltodekstrin, čebula, karamelni sladkor, sladkor, korenje, začimbe (vsebujejo gorčico), gostilo ksantan gumi, ocvrta čebula.

Uporaba
žlico praška (= 25 g) vmešamo v 1/4 litra hladne vode, zavremo in kuhamo 1 minuto, občasno premešamo.

Hraniti

dobro zaprto, na hladnem, suhem in varnem pred svetlobo. Priporočljiva temperatura je od 8 do 25 C.

 

Hranilne vrednosti
na 100 ml pripravka
Kalorična vrednost 158 kJ / 38 kcal
Maščobe : 1,1 g
nasičene maščobne kisline: 0,8 g
Ogljikovi hidrati: 5,8 g
Sladkor: 1,6 g
Prehranske vlaknine: 0,3 g
Beljakovine: 0,9 g
Sol: 1,3 g

Šifra
2246
Vsebina
200g

 


BiroTim d.o.o. Ljubljanska cesta 20 A, 3000 Celje - SLO, Tel.: 00386 (0) 41 950 332, Fax: 00386 (0)3 620 9897, e-mail: info@tellofix.si, http://www.tellofix.si